Hooggedoseerde vitamines en krachtige kruidenpreparaten

Optimale samenstelling - zonder kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen

           

Reacties van klanten

 

AllVital producten - kenmerken

 

De productontwikkeling bij AllVital staat onder toezicht van artsen en wetenschappers. Op enkele uitzonderingen na worden alle producten exclusief voor AllVital ontwikkeld. Het overgrote deel van het assortiment is dus alleen verkrijgbaar bij AllVital. Alle producten bezitten een evenwichtige samenstelling.
 

 

Voor de producten van AllVital geldt dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. Artsen en therapeuten zetten onze producten dan ook graag in voor het welzijn van hun patiënten. Alle producten van AllVital zijn ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige inhoudstoffen.
 

 

De producten van AllVital belasten het immuunsysteem niet. Ze zijn vrij van tarwe, gluten, rietsuiker, fructose, lactose, dextrose en kunstmatige aroma’s, kleur-, en conserveringsstoffen.
 

 

De producten van AllVital zijn voldoende hoog gedoseerd, om de gewenste effecten te kunnen bereiken. Vaak bevatten voedingssupplementen en bruistabletten veel minder of goedkope inhoudstoffen. Door de ingrediëntenlijsten van producten met elkaar te vergelijken kunt u de verschillen vaststellen.
 

 

De afzonderlijke bestanddelen van de producten zijn evenwichtig samengesteld en gedoseerd , om cellen en weefsels een omvattende bescherming te kunnen bieden en elkaars werking te versterken
 

 

Bijna alle producten van AllVital zijn combinatiepreparaten (complexen). Uit de praktijk is gebleken dat de inname van vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere microvoedingsstoffen in de vorm van een complexpreparaat eenvoudiger, effectiever en zuiniger is.
 

 

De producten van AllVital zijn ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten op orthomoleculair en biofysisch gebied. De producten zijn erop gericht het immuunsysteem, verschillende organen en slijmvliezen ondersteuning te bieden. De microvoedingsstoffen kunnen de celmembraan eenvoudig passeren en bezitten daardoor een hoge werkzaamheid.
 

 

Onze producten zijn veganistisch, met uitzondering van Celbeschermingscomplex, Celbeschermingscomplex voor kinderen, Gewricht Complex en Glyco Complex. In deze producten zitten stoffen van dierlijke oorsprong. Een paar producten worden in de vorm van gelatinecapsules geleverd. Veganisten kunnen deze producten innemen door de gelatinecapsule te openen en de inhoud in een drankje of maaltijd te roeren. De stoffen verliezen daardoor niet hun werking.
 

 

De producten van AllVital worden optimaal door het lichaam opgenomen. Onze klanten prijzen altijd weer de hoge biobeschikbaarheid .

 

Bij het gebruik van orthomoleculaire* stoffen zijn vier aspecten van doorslaggevend belang

 

  1. Optimale opname en beschikbaarheid (biobeschikbaarheid**) op de bedoelde plek
  2. Juiste en evenwichtige samenstelling
  3. Voldoende hoge dosering
  4. Regelmatig en langdurig gebruik
     

Bij de ontwikkeling van onze producten is rekening gehouden met het wetenschappelijk onderzoek van prof. dr. Linus Pauling over o.a. vitamine C en het onderzoek van dr. Gerhard Ohlenschläger over glutathion en andere zwavelhoudende verbindingen.

 

* De scheikundige en tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling (1901- 1904) introduceerde de term 'orthomoleculaire geneeskunde' in het tijdschrift Science in 1968, waar hij de volgende definitie gaf:

"Orthomoleculaire geneeskunde heeft als doel het behouden van een goede gezondheid en het behandelen van ziektes door het veranderen van de concentraties van substanties die normaal in het menselijk lichaam aanwezig zijn.”

 

**Biobeschikbaarheid :

Biobeschikbaarheid is een term die aangeeft in welke mate toegevoerde werkzame stoffen beschikbaar komen op de bedoelde plek. Een hoge biobeschikbaarheid houdt in dat een groot aandeel van de werkzame stof door het lichaam wordt opgenomen en de cellen ter beschikking staat.


Wij zijn er voor u!
+31 36 539 71 98 (dt) +31 36 539 71 97 (nl)
Folgen Sie uns auf Facebook
Levering
Binnen 2 – 5 werkdagen
Orders die op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen worden, worden dezelfde dag nog verstuurd.
Huidige situatie:
Door de grote vraag bij AllVital en de verzendingsdiensten kan het tot vertragingen in de pakketbezorging leiden.
Dank u voor uw begrip.


vanaf EUR 100.00 verzendkosten vrij
Tot 100 euro: verzendkosten 7.00 euro in meeste europese landen
Kortingen
Vanaf:
EUR 200:  4%
EUR 300:  6%
EUR 500:  8%
Geef gezondheid cadeau:
AllVital cadeaubon

Hier beschikbaar
Privacy Policy  |  Impressum  |  Algemene voorwaarden ©AllVital Products B.V.