Hooggedoseerde vitamines en krachtige kruidenpreparaten

Optimale samenstelling - zonder kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen

           

Reacties van klanten

 

Gebruik

 

Tips voor het gebruik

Voedingssupplementen dienen bij voorkeur over de dag verdeeld te worden ingenomen (niet op de lege maag).  

 

De aanbevolen hoeveelheid microvoedingsstoffen dient bij kinderen te worden aangepast aan het lichaamsgewicht. Voor kinderen onder de 8 jaar moeten de tabletten vermalen worden. De meeste producten van AllVital worden in capsulevorm aangeboden en kunnen dus bij behoefte worden geopend. Celbeschermingscomplex, Vitamine C Complex, Mineralen en Sporenelementen en CalMag Complex zijn tabletten en kunnen met de tablettenvermaler worden vermalen. Het poeder wordt bij voorkeur met een glas sap, yoghurt of een maaltijd ingenomen.

 

Wanneer een tablet met water wordt ingenomen kan het zinvol zijn om eerst een slok water, vervolgens de tablet(ten) in te nemen en daarna alles gelijktijdig door te slikken. Zo glijden de tabletten gemakkelijker naar beneden.

 

Tips voor de inname van Celbeschermingscomplex voor kinderen

Deze capsule kunnen kinderen in het algemeen zonder moeilijkheden doorslikken. Eventueel kunnen de helften uitelkaar worden gedraaid en kan de inhoud door een glas vruchtensap worden geroerd.

Aangezien sommige inhoudstoffen zoals mineralen, sporenelementen en bepaalde aminozuren niet bijzonder lekker smaken is dit een succesvolle manier gebleken om kinderen van de gewenste voedingsstoffen te voorzien. Dit preparaat is afgestemd op de behoeften van een kind. Er is geen sprake van toevoeging van geïsoleerde suikers, kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

 

Voeding

Een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl (voldoende beweging) zijn belangrijke voorwaarden voor de gezondheid. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding, maar zij kunnen wel een zinvolle aanvulling vormen. Voor een goede gezondheid is het bovendien van belang om dagelijks 2 tot 3 liter water te drinken.

 

Bewaring en houdbaarheid

Voedingssupplementen moeten koel en droog worden bewaard en de potjes onmiddellijk na gebruik worden gesloten. Hierdoor vermijd u het eventuele opzwellen van de tabletten. Dit geldt met name voor het product Mineralen en Sporenelementen. De houdbaarheidsdatum staat altijd op de onderkant van het potje.

 


Wij zijn er voor u!
+31 36 539 71 98 (dt) +31 36 539 71 97 (nl)
Folgen Sie uns auf Facebook
Levering
Binnen 2 – 5 werkdagen
Orders die op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen worden, worden dezelfde dag nog verstuurd.
Huidige situatie:
Door de grote vraag bij AllVital en de verzendingsdiensten kan het tot vertragingen in de pakketbezorging leiden.
Dank u voor uw begrip.


vanaf EUR 100.00 verzendkosten vrij
Tot 100 euro: verzendkosten 7.00 euro in meeste europese landen
Kortingen
Vanaf:
EUR 200:  4%
EUR 300:  6%
EUR 500:  8%
Geef gezondheid cadeau:
AllVital cadeaubon

Hier beschikbaar
Privacy Policy  |  Impressum  |  Algemene voorwaarden ©AllVital Products B.V.