Hooggedoseerde vitamines en krachtige kruidenpreparaten

Optimale samenstelling - zonder kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen

           

Reacties van klanten

 

Van harte welkom bij AllVital

Sinds 2001 ontwikkelt en verkoopt AllVital Products B.V. hoogwaardige voedingssupplementen, zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere kunstmatige toevoegingen. AllVital heeft een goede gezondheid hoog in het vaandel staan. Daarom geldt voor al onze producten dat zij aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. Het assortiment bestaat uit een orthomoleculaire lijn en een kruidenlijn. De supplementen bezitten een evenwichtige samenstelling en zijn voldoende hoog gedoseerd om de gezondheid een steuntje in de rug te geven.

 

Heeft u ervaring met onze producten? Laat het ons dan weten, wij horen graag van u!

 

Het AllVital teamHerinnering

10% Herfstactie op alle voedingssupplementen + kwantiteitskorting

De actie is geldig tot 30-11-2016

10% Herfstactie

op alle voedingssupplementen
+ kwantiteitskorting
De actie is geldig tot 30-11-2016

ProBio12

Is een uitstekend Darmsymbionten-Komplex met 12 probiotische bacteriënkulturen. "Goede"bacteriën dragen zonder twijfel bij tot
onze gezondheidheid.

Overige informatie kunt u hier verkrijgen. Tevens kunt u een bestelling plaatsen
via onze webshop.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:
2 x 1 capsule per dag
Inhoud: 60 capsules

Vitamine B12 plus Folsäure

Hoog gedoseerde Vitamine B12 als zuigtablet met een natuurlijk rode bessen aroma. Dit product is verrijkt met Foliumzuur, dat eveneens tot de B-vitamines behoort.

Overige informatie kunt u hier verkrijgen. Tevens kunt u een bestelling plaatsen
via onze webshop.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:
1 tablet per dag
Inhoud: 60 tablettes

Effective Brain

Hersencel specifiek complex met galactose, vitamines en kruiden

Het nieuwe product "Effective Brain" is een optimaal gedoseerd hersencel specifiek complex, waarvan de integrale werking met galactose, vitamines en kruiden  doelgericht ondersteund wordt. Overige informatie kunt u hier verkrijgen. Tevens kunt u een bestelling plaatsen via onze webshop.

Inhoud:

90 capsules

Aanbevolen hoeveelheid:

3 capsules per dag

Waarom AllVital producten?

Ontwikkeld door artsen en therapeuten

Hoogste kwaliteit, beste inhoudstoffen

Vrij van tarwe, gluten, toegevoegde vrucht-, melk-, riet- en druivensuikers, kunstmatige aroma's en hulpstoffen

Voldoende hoge dosering

Uitgebalanceerde samenstelling

Samengestelde preparaten

Ontwikkeling naar de nieuwste wetenschappelijke en biofysische principes

Hier kunt u (op alfabetische volgorde) producten bestellen:

 

Amino 8 bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van de 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Aminozuren zijn de bouwstenen van het lichaam, hiermee worden de eiwitten gemaakt.
Artikel nr.: 0036
Amino 8
EUR
33.90

Astaxanthine behoort tot de klasse van de carotenoïden. Astaxanthine komt vooral voor in de alg haematococcus pluvialis (bloedregenalg).
Artikel nr.: 0233
Astaxanthine plus
EUR
37.50

BioHumine bevat huminen, fulvozuren en huminezuren.
Artikel nr.: 0100
BioHumine
EUR
30.20

In BioHumine plus IJzer is het ijzer via een chelaatverbinding aan huminezuren gebonden. Deze verbinding is geschikt voor iedereen met een verhoogde ijzerbehoefte (opgroeiende kinderen, (top)sporters, vegetariërs en veganisten).
Artikel nr.: 0105
BioHumine plus IJzer
EUR
32.90

CalMag Complex bevat de mineralen calcium en magnesium, in de verhouding 2:1. Calcium en magnesium dragen o.a. bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, een gezonde spierfunctie en het behoud van gezonde botten en tanden.
Artikel nr.: 0025
CalMag Complex
EUR
27.95

Carnitin power is een complex dat voor een betere maag-darm tolerantie l-carnitine tartraat bevat, in plaats van l-carnitinehydrochloride.
Artikel nr.: 0055
Carnitine Power
EUR
29.50

Celbeschermingscomplex (zelfde formule, kleine tabletten) vormt het basis supplement van deze orthomoleculaire productlijn. Celbeschermingscomplex bestaat uit meer dan 47 stoffen die zodanig op elkaar zijn afgestemd dat een synergistisch effect ontstaat.
Artikel nr.: 0009
Celbeschermingscomplex (1/2 tablet groot) (Multivitamine Basic)
EUR
62.00

Celbeschermingscomplex vormt het basis supplement van deze orthomoleculaire productlijn. Celbeschermingscomplex bestaat uit meer dan 47 stoffen die zodanig op elkaar zijn afgestemd dat een synergistisch effect ontstaat.
Artikel nr.: 0010
Celbeschermingscomplex veganistisch
EUR
62.50

Celbeschermingscomplex voor kinderen is een zorgvuldig samengesteld preparaat. Het bestaat uit 45 verschillende orthomoleculaire stoffen en is specifiek afgestemd op de behoeften van een kind. Het preparaat is hypoallergeen.
Artikel nr.: 0011
Celbeschermingscomplex voor kinderen (Multivitamine kinderen)
EUR
58.00

'DHA met EPA veganistisch' bevat de essentiële omega-3-vetzuren DHA en EPA afkomstig uit algen, en bevat bovendien luteïne en zeaxanthine afkomstig uit de goudsbloem.
Artikel nr.: 0034
DHA en EPA veganistisch
EUR
50.25

Effective Brain is een evenwichtig samengesteld en voldoende hoog gedoseerd hersenspecifiek galactose complex, waarvan de werking met kruiden en vitaminen gericht wordt ondersteund.
Artikel nr.: 0049
Effective Brain
EUR
59.40

Enzymen behoren tot de klasse van de eiwitten, oftewel proteïnen. Hun functie is het mogelijk maken en versnellen van de processen in het lichaam.
Artikel nr.: 0235
Enzym Complex
EUR
39.40

FytoActief Complex bestaat uit een poedermengsel van biologisch geteelde groenten met B-vitaminen, aminozuren, alfa-liponzuur, coenzym Q10, l-carnitine, quercetine en het enzym nattokinase.
Artikel nr.: 0080
FytoActief Complex
EUR
58.95

Fytoalexinen Complex 2000 bestaat uit een vruchten- en vruchtenschil concentraat, rijk aan specifieke fytovoedingsstoffen, die vroeger volop aanwezig waren in groenten en fruit.
Artikel nr.: 0250
Fytoalexinen Complex 2000
EUR
89.90

Gewricht Complex bevat glucosamine (een bouwsteen van het kraakbeen), chondroïtine, MSM (een natuurlijke leverancier van de belangrijkste zwavelverbindingen) en collageenhydrolysaat.
Artikel nr.: 0057
Gewricht Complex (Glucosamine & Chondroitine Complex)
EUR
49.60

L-Glutathion 500 bevat hoog gedoseerd glutathion (500 mg) in gereduceerde vorm. L-glutathion is opgebouwd uit de aminozuren glutaminezuur, cysteïne en glycine.
Artikel nr.: 0042
Glutathion 500
EUR
48.75

Glyco Complex bevat essentiële suikers. In totaal bestaan er 200 suikers die wijdverbreid in de natuur aanwezig zijn. Van deze 200 suikers kunnen er maar 8 als 'essentieel' worden bestempeld.
Artikel nr.: 0050
Glyco Complex
EUR
52.60

Meer dan een schoonheidsproduct! Hyaluronzuur is een endogeen bestanddeel en ondersteunt niet alleen de verjonging van de huid, maar werkt ook als een "glijmiddel" voor de gewrichten.
Artikel nr.: 0038
Hyaluron
EUR
26.95

Immuun Power Up bestaat uit een bijzondere combinatie van aminozuren en aminozuurverbindingen met groene thee extract en bètaglucaan.
Artikel nr.: 0040
Immuun Power Up
EUR
43.10

Dit product is een kurkumawortelextract met curcumin. Curcumin wordt volgens de nieuwste wetenschappelijke methode opgenomen ("micellair").
Artikel nr.: 0231
Kurkuma micellair
EUR
38.50

Lysine Complex is een aminozurenpreparaat. Het lichaam bevat gewoonlijk meer dan 500 gram lysine, voornamelijk als bouwsteen van het bindweefsel.
Artikel nr.: 0035
Lysine Complex
EUR
39.90

Lysin-C-Mix is een product in poedervorm dat met een vloeistof moet worden ingenomen. Het menselijk lichaam kan zelf geen vitamine C en lysine aanmaken en is van toevoer daarvan via voedsel afhankelijk.
Artikel nr.: 0017
Lysine+C Mix
EUR
33.50

Magnesium draagt o.a. bij tot de vermindering van vermoeidheid, een normaal energieleverend metabolisme en een gezonde spierfunctie.
Artikel nr.: 0024
Magnesium Plus
EUR
23.10

Mineralen plus Sporenelementen bevat een breed en natuurlijk spectrum aan mineralen en sporenelementen. Na water wordt het grootste deel van ons lichaamgewicht bepaald door mineralen en sporenelementen.
Artikel nr.: 0020
Mineralen plus Sporenelementen
EUR
51.25

NADH, ook wel coenzym 1 genoemd, is een structureel bestanddeel van elke menselijke, dierlijke en plantaardige cel. NADH wordt gezien als één van de belangrijkste co-enzymen.
Artikel nr.: 0027
NADH Coenzym 1
EUR
45.50

Nattokinase Complex bestaat uit een combinatie van verschillende enzymen en secundaire plantenstoffen.
Artikel nr.: 0234
Nattokinase Complex
EUR
35.50

Niacine 100 bevat 100 mg vitamine B3 (niacine), hetgeen een centrale rol speelt in de koolhydraat-, vet-, en aminozuurstofwisseling.
Artikel nr.: 0065
Niacine (Vitamine B3)
EUR
13.20

Omega Plus 3+6+9 bestaat uit kwalitatief hoogwaardige plantaardige oliën. Het supplement is een bron van onverzadigde vetzuren en bevat lijnolie, sesamolie, nachtkaarsolie en zonnebloemolie in een evenwichtige verhouding uit biologische aanbouw.
Artikel nr.: 0033
Omega Plus 3+6+9
EUR
30.00

ProBio14 is een uitstekend Darmsymbionten-Komplex met 14 probiotische bacteriënkulturen. "Goede"bacteriën dragen zonder twijfel bij tot onze gezondheidheid.
Artikel nr.: 0023
ProBio14
EUR
45.95

Q10 Alpha Plus is een complex preparaat. Co-enzym Q10 bevindt zich in de mitochondriën van menselijke en dierlijke cellen. Na het 40e levensjaar neemt de lichaamseigen aanmaak van Q10 af.
Artikel nr.: 0028
Q10 Alpha Plus (Coenzym Q10)
EUR
40.95

Seleen is een spoorelement en draagt o.a. bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de schildklier. Door haar antioxidatieve eigenschappen heeft seleen ook een belangrijke functie in de bescherming van de celwanden.
Artikel nr.: 0081
Seleen immuun
EUR
29.30

Ter ondersteuning van uw dagelijkse voeding en ter verbetering van de opname van andere voedingssupplementen.
Artikel nr.: 0225
Vita Basic
EUR
26.50

Vita Clean is een kruidenpreparaat met adaptogene eigenschappen. Adaptogenen zijn plantaardige stoffen met een harmoniserende en normaliserende invloed op het lichaam.
Artikel nr.: 0223
Vita Clean
EUR
25.00

Vita Curcumine Plus is een kruidenpreparaat. Het bioactieve bestanddeel van de geelwortel, curcumine, is een hoogwaardige antioxidant.
Artikel nr.: 0230
Vita Curcumine Plus
EUR
29.50

Vita Herb-Balance is een kruidenpreparaat ter ondersteuning van het evenwicht en de balance.
Artikel nr.: 0210
Vita Herb-Balance
EUR
28.50

Vita Immuun is een kruidenpreparaat ter ondersteuning van het immuunsysteem.
Artikel nr.: 0221
Vita Immuun
EUR
22.35

Vita Redox is een kruidenpreparaat. Redox staat voor reductie en oxidatie.
Artikel nr.: 0224
Vita Redox
EUR
25.50

Vita Relax is een kruidenpreparaat met harmoniserende eigenschappen.
Artikel nr.: 0220
Vita Relax
EUR
27.50

Vita Vitaal is een kruidenpreparaat met adaptogene eigenschappen. Vita Vitaal helpt het lichaam bij de aanpassing aan omgevingsfactoren en kan naar behoefte een vitaliserende of ontspannende invloed op het lichaam hebben.
Artikel nr.: 0222
Vita Vitaal
EUR
27.50

Vita Wierook is een kruidenpreparaat met stabiliserende en rustgevende eigenschappen. Vita Wierook bevat Indische wierook.
Artikel nr.: 0236
Vita Wierook
EUR
26.55

Vita Yams is een kruidenpreparaat. Vita Yams bevat Mexikaanse yamswortel en ondersteunt de natuurlijke hormoonactiviteit van het lichaam.
Artikel nr.: 0200
Vita Yams
EUR
27.50

Hoog gedoseerde Vitamine B12 als zuigtablet met een natuurlijk rode bessen aroma. Dit product is verrijkt met Foliumzuur, dat eveneens tot de B-vitamines behoort.
Artikel nr.: 0022
Vitamin B12
EUR
31.95

Dit preparaat is in druppelvorm. Beide vitaminen (D2 en K2) zijn vetoplosbaar en moeten idealiter samen worden ingenomen omdat ze synergetische functies vervullen.
Artikel nr.: 0037
Vitamin D3+K2
EUR
27.50

Vitamine K is een groep in vet oplosbare vitamines die verdeeld wordt in Vitamine K1 en K2. In het Vitamine K2-product van AllVital wordt de natuurlijke vorm van Vitamine K2 (Menachinon-7, afgekort MK-7) gebruikt.
Artikel nr.: 0019
Vitamin K2
EUR
27.50

Vitamine B Complex bestaat uit de groep biochemisch zeer verschillende, wateroplosbare B-vitamines in een hoge dosering. B-vitamines ondersteunen o.a. de normale werking van het zenuwstelsel en een normaal energieleverend metabolisme.
Artikel nr.: 0029
Vitamine B Complex
EUR
38.50

Vitamine C Complex bevat vier verschillende, natuurlijke vormen van vitamine C en zes met vitamine C samenwerkende natuurlijke beschermingsfactoren. Vitamine C Complex is een ideale aanvulling op het Celbeschermingscomplex van AllVital.
Artikel nr.: 0016
Vitamine C Complex
EUR
45.95

Vitamine D wordt vaak de "zonnevitamine" genoemd. In de huid wordt namelijk onder invloed van zonlicht vit. D. aangemaakt. Vit. D draagt o.a. bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem, en een gezonde opbouw van botten, spieren en tanden.
Artikel nr.: 0032
Vitamine D Complex 3000 I.E
EUR
29.50

Vitamine E Complex bestaat uit een natuurlijke combinatie van alpha-, beta-, gamma- en delta- tocopherolen met alpha-, beta-, gamma- en delta-tocotriënolen. Het werkt als radicaalvanger en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Artikel nr.: 0031
Vitamine E Complex
EUR
38.50

Zink is een bestanddeel van vele enzymsystemen en maakt derhalve deel uit van de meeste processen in de cel.
Artikel nr.: 0021
Zinkcomplex
EUR
21.15


Wij zijn er voor u!
+31 36 539 71 98 (dt) +31 36 539 71 97 (nl)
Folgen Sie uns auf Facebook
Levering
Binnen 2 – 5 werkdagen
Orders die op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen worden, worden dezelfde dag nog verstuurd.
Huidige situatie:
Door de grote vraag bij AllVital en de verzendingsdiensten kan het tot vertragingen in de pakketbezorging leiden.
Dank u voor uw begrip.


vanaf EUR 100.00 verzendkosten vrij
Tot 100 euro: verzendkosten 7.00 euro in meeste europese landen
Kortingen
Vanaf:
EUR 200:  4%
EUR 300:  6%
EUR 500:  8%
Geef gezondheid cadeau:
AllVital cadeaubon

Hier beschikbaar
 
Privacy Policy  |  Impressum  |  Algemene voorwaarden ©AllVital Products B.V.